IES Consuelo Aranda

Formen persones, formen professionals...

Novetats

ISCA està de celebracions

El passat 9 de Juny es celebrà la graduació dels nostres alumnes de 2n de Batxillerat i de Cicles Formatius. Un acte emotiu i amb els nervis de la PAU encara vigents en els nostres alumnes de 2n de Batxillerat. Felicitacions a tots per acabar una etapa més en la vostra vida i molta sort en la nova etapa que inicieu. Sempre formareu part d’aquesta comunitat educativa que és ISCA. (Fotos)

En aquest acte també es celebra la segona edició del Premi “ Pere Santamatilde” , un premi molt especial per a nosaltres i que enguany recaigué en el Projecte contra l'assetjament escolar: STOP Buylling. Enhorabona a tots els candidats i com no, als guanyadors.

El dimarts 13 de Juny, fou l'última sessió del grup ARA. S’aprofita l’ocasió per a fer entrega d'un diploma en reconeixement de la seua participació en el present curs i, escoltar l'opinió dels seus integrants al voltant dels diferents tallers i activitats realitzades. A més a més , tant el nostre director, Enrique, com la nostra cap d'estudis d'ESO i Batxillerat, Pepa, els van donar les gràcies per la seua dedicació als estudis i per la seua col·laboració en el centre, ells són el nostre futur. (Fotos)

I no podem oblidar la graduació dels nostres alumnes de 4t ESO, una graduació calorosa, emotiva, alegre i multitudinària, com els nostres dos grups de 4t, que van fer traure'ns els colors a més d'un i una professora. Enhorabona a tots/es ells/es, i ISCA vos desitja el millor per al futur i que els vostres somnis es complisquen. (Fotos)

Encara ens quedava una notícia meravellosa. Mentre alumnes de 1r, 2n i 3r ESO gaudien d'un dia calorós en Terra Mítica, rebíem la gran notícia: TOTS ELS NOSTRES ALUMNES HAVIEN APROVAT LA PAU. No podem sentir-nos més orgullosos d'ells. ENHORABONA!

Ara, tan sols ens resta desitjar-vos un bon estiu i molta sort en les vostres noves etapes.

Estàs aquí:Home ISCA està de celebracions