IES Consuelo Aranda

Formen persones, formen professionals...

Novetats

Febrer a ISCA

Com és costum a ISCA, els alumnes de Francés han anat al teatre per a millorar la comprensió oral d'aquesta llengua.

Els alumnes del grup ARA, feren una visita al Centre d'Astronomia Alt Túria, fundat per aficionats a l'astronomia. A pesar dels contratemps, fred i vent, els alumnes van poder vorer i conéixer constel·lacions i vorer la lluna. (Fer clic per a vorer les fotos)

Els alumnes dels primers cursos dels cicles mitjans i superior d'ISCA han assistit a juís sobre acomiadaments i seguretat social, per tal d'assolir els coneixements adquirits en el mòdul Formació i Orientació Laboral.

El grau mitjà d'Informàtica visità l'escola d'enginyeria Informàtica i el museu de Telecomunicacions. On foren testimonis de l'evolució dels ordinadors, dispositius de telegrafia, telefonia, radiocomunicacions. A més de realitzar proves de so en antenes parabòliques del museu. (Fer clic per a vorer les fotos)

Els alumnes dels segons cursos dels cicles mitjans i superior d'ISCA han rebut  una xarrada referent a la recerca de treball. Noelia l'ADL de l'ajuntament d'Alberic els ha ensenyat com apuntar-se a diferents ofertes públiques d'ocupació com EMCUJU, la Dipu te beca i borses de treball.
Els ha apropat a la pàgina de l'ajuntament www. Alberic.es i els ha mostrat com entrar al SERVEF i fer tot tipus de tramitacions des de la pàgina. Un matí molt interessant i amb una presentació de primera categoria feta pel nostre Cap d'estudis de cicles Paco Baldres i introduïda per l'Excel·lentíssim alcalde d'Alberic, Toño Carratalà que ha vingut saludar-nos a tots i recordar-nos que tenim les portes de l'ajuntament obertes. (Fer clic per a vorer les fotos)

Els nostres alumnes de 2n Batxillerat continuen en la seua orientació acadèmica, aquest mes han visitat els diferents campus de la Universitat de València. A més, en el centre hem rebut a representants de la Facultat d'Economia que han presentat als alumnes els diferents graus que ofereixen.

Aquest mes, s'han començat les tasques de dinamització de les biblioteques i foment de la lectura. Els primers alumnes han sigut els dels cursos de 4t de la ESO, els quals assistiren a un taller realitzat per l'associació Mismitos. (Fer clic per a vorer les fotos).

Els alumnes de 1r Batxillerat han visitat el Congreso de Diputados on, amb l'ajuda d'un guia, conegueren el funcionament del congreso i les diferents sales que utilitzen els diputats. A més, han pogut conéixer de primera mà el treball dels arqueòlegs en el jaciment d'Atapuerca. (Fer clic per a vorer les fotos)

Els alumnes de 2n ESO de Religió, visitaren el monestir de Santa María de la Valldigna i l'antiga Mesquita de la Xara, per assolir els coneixements vists en l'aula.

A més els nostres alumnes de 4t ESO de Música han participat en el concurs: CONCURSO MUSICAL-ESCOLAR DEL GECP: CANTANDO CONTRA EL TABACO. Per a participar en aquest concurs, els nostres alumnes han elaborat una cançó i han gravat un vídeo. Des d'ací els FELICITEM per la seua tasca i els desitgem tota la sort.

 Aquest any 2018 se celebra el 70 aniversari de la Declaració dels Drets Humans que va proclamar l'Assemblea General de les Nacions Unides el 10 de desembre de 1948, i per això Conselleria vol apropar a l'alumnat i al professorat el coneixement i el valor dels 30 articles de la Carta dels Drets Humans amb un Mosaic audiovisual a partir de vídeos realitzats per alumnes dels diferents centres de la Comunitat. Els nostres alumnes de 1r de Batxillerat participen en aquest Mosaic amb un vídeo explicatiu de l'article 2 i un altre de l'article 9. Enhorabona pel treball realitzat.

A més, com tots els anys, el departament d'anglés i de francès han organitzat i realitzat les proves homologades d'A2 en Anglés i Francés per a l'alumnat del centre.

Febrer és el mes de l'amor per excel·lència i enguany el departament de llengua castellana i literatura ha organitzat un taller de poesia que han plantejat a tots, majors i xicotets, dotat d'un toc oriental: L'Haiku. El resultat ho podeu veure en aquesta foto. 

Hauiku xicotet

Estàs aquí:Home Febrer a ISCA