IES Consuelo Aranda

Formen persones, formen professionals...

NADAL a ISCA

Ja estem a la fi d’un any més, i com sempre, en aquestes dates ISCA s’engalona i mostra el seu esperit Nadalenc amb la solidaritat de tots els membres d’ISCA (alumnes, professors i professores, personal no docent i pares i mares), amb dues activitats que any darrere any ens fan sentir molt orgullosos de pertànyer a la família ISCA.
Ahir dijous, fou tot un èxit l’esmorzar solidari, en tan sols 20 minuts s’acabà tot. Una satisfacció increïble per a tots els que organitzem amb molta il·lusió aquesta activitat. Tots els diners recaptats es destinen a ajudar al missioner José Juan Verdejo que es troba a Kenia fent tasques solidàries.
I hui, últim dia del 2017 lectiu, gaudim d’una activitat esportiva i solidària, una cursa dins del projecte Kilómetros solidarios de Save the Children. Aquesta és la tercera cursa, i la resposta per part d’alumnes, professors i antics alumnes ha sigut enorme. Tot un orgull i plaer per a la comissió de professors que l’han organitzada i per a la resta de membres del centre.
Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració, amb ella ens doneu forces per a poder continuar realitzant aquestes activitats, que ja són tradició en ISCA, i de poder dir ben fort:
JO SÓC D’ISCA, I TU?

Sols ens queda desitjar-vos unes BONES FESTES i ens veiem el 8 de gener.

Felicitació Nadal 2017

 

Estàs aquí:Home PUNT LILA NADAL a ISCA