IES Consuelo Aranda

Formen persones, formen professionals...

Gener a ISCA

Amb les piles recarregades hem tornat dels Nadals i hem començat millorant les mesures de prevenció del centre. Hem senyalitzat les escales d'evacuació identificant-les per color, i canviant tots els cartells de senyalització.

I continuant amb la prevenció, el departament d'Informàtica preparà unes xerrades de seguretat informàtica per als alumnes de l'optativa d'informàtica de 1r i 2n de l'ESO i per als alumnes de Formació Professional Bàsica d'Informàtica i Oficina. Es tractaren els perills en les xarxes socials al publicar fotos, de l'addicció al mòbil (Phubbing) ocasionant un gran problema en les relacions socials, de l'ús de les càmeres ja no sols la del mòbil sinó també de la càmera web i dels portátils, a més hui en dia hi ha moltes joguines amb càmera integrada. I per als majors, es tractaren les amenaces i virus que existeixen hui en dia: malware, hacking i hacking ètic.

ISCA és coneixedor de la importància de millorar els coneixements en Economia dels nostres alumnes, per això el departament d'Economia preparà dues activitats: el taller Broker per un día, i una visita a Caixa Ontinyent. On els alumnes van reforçar els conceptes vists a classe.

Volem apropar als nostres alumnes al món de la investigació, un món desconegut per a la majoria i abandonat per la majoria d'entitats governamentals. Els nostres alumnes de 1r de Batxillerat i 4t ESO de Biologia, coneixeren de primera mà que estan realitzant al Centre d'Investigació Príncep Felip.

Però no deixem de costat les lletres, i com és costum a ISCA, els nostres alumnes de 2n ESO han participat en el concurs de Jóvenes Talentos organitzat per Coca-Cola. Huit dels nostres alumnes passaran a la segona fase que es celebrarà el 24 de febrer.

El departament d'Orientació d'ISCA ha començat totes les seues activitats d'orientació. Els alumnes de 2n Batxillerat han visitat el campus de la Universitat Politècnica de València, i els alumnes de 4t ESO estan rebent les xerrades d'orientació en hores de tutoria.

En l'assignatura d'Educació Plàstica i Visual, concretament en 2n d'ESO, s'ha estat treballant el "expresionismo abstracto". Revisant l'obra de Jackson Pollock, els alumnes s'han sentit lliures fent les seues pròpies creacions utilitzant la tècnica del "dripping". Aquesta manera de pintar (deixant gotejar aleatòriament la pintura sobre el suport) permet a l'alumne evadir-se dels condicionaments clàssics de la pintura i experimentar amb els resultats que va obtenint segons avança la seua obra. Sens dubte, ha suposat un acostament a les connotacions filosòfiques d'aquest moviment artístic respecte a diversos pensaments filosòfics.

 Millores en la senyalització de les mesures de prevenció del centre.

escala1escala2

Concurs de Jóvenes Talentos
coca-cola1coca-cola2coca-cola3

Taller "Expresionismo abstracto"

IMG-20180117-WA0000IMG-20180117-WA0001IMG-20180117-WA0002IMG-20180117-WA0003

Estàs aquí:Home PUNT LILA Gener a ISCA