IES Consuelo Aranda

Formen persones, formen professionals...

PREMI OLIMPIADES ECONOMÍA 2019

Per segon any consecutiu, l'institut ha estat un dels 10 premiats en les olimpíades d'economía de la provincia de Valencia; concretament l'alumna Claudia Alemany de 2BB ha quedat al lloc 8, tot un èxit donat que s'examinaven de l'economía de 1er de bat i d'economía de l'empresa de 2on de bat.

Aquest premi suposa per a l'alumna tenir la matrícula gratuïta en qualsevol grau de la universitat de Valencia o del politècnic, però si ella obté la matricula gratuïta per altres mitjans (per expedient acadèmic, beca del ministeri...) li abonen 1.000€ en metàl·lic i també participarà (aquest divendres 17) en l'acte de reconeixement a l'esforç i l'excel·lència acadèmica que organitza la universitat de Valencia per a tots els premiats en totes les olimpíades (Economía, física, matemàtiques, biologia, química, filosofía, història, clàssiques,castellà, història de l'art i valencià).
A més a més, a l'octubre també participarà en l'acte de reconeixement que fa la Borsa de València junt als patrocinadors de les olimpíades d'economía,on rebrà una tablet com a premi.

Es una satisfacció molt gran tenir alumnes amb el nivell que requereixen aquestes proves i que estiguen disposats a participar.

Enhorabona tant a Claudia com a Mónica Andrés, professora d'economia del centre.

Estàs aquí:Home PUNT LILA PREMI OLIMPIADES ECONOMÍA 2019